Most commonly asked English Questions in all competitive Exams (Synonyms and Antonyms) (Practice set 10)

By HH Team | Views: 296

Q1:
Select the synonym of
bedevilment

A) delight B) beset
C) facilitate D) contentment

Answer1: B) beset

Q2:
Select the antonym of
bland

A) blah B) insipid
C) tame D) lively

Answer2: D) lively

Q3:
Select the antonym of
pejorative

A) rude B) complimentary
C) derisive D) cheeky

Answer3: B) complimentary

Q4:
Select the synonym of
dare

A) cohort B) taunt
C) patronize D) chum

Answer4: B) taunt

Q5:
Select the synonym of
preacher

A) atheist B) agnostic
C) evangelist D) pagan

Answer5: D) pagan


Q6:
Select the antonym of
veteran

A) youthful B) pliable
C) expert D) amateur

Answer6: D) amateur

Q7:
Select the synonym of
digression

A) meandering B) candid
C) categorical D) unequivocal

Answer7: A) meandering

Q8:
Select the synonym of
confuse

A) explicate B) perplex
C) mix D) divert

Answer8: B) perplex

Q9:
Select the antonym of
snag

A) hurdle B) boon
C) bug D) glitch

Answer9: B) boon

Q10:
Choose the antonym of
fatigue

A) restive B) slouch
C) vigor D) tire

Answer10: C) vigor

Q11:
Select the synonym of
bristle

A) thorn B) tranquil
C) friction D) sleek

Answer11: A) thorn

Q12:
Select the synonym of
banquet

A) fast B) feast
C) voracity D) gluttony

Answer12: B) feast

Q13:
Select the synonym of
rendezvous

A) tryst B) dispersal
C) rift D) split

Answer13: A) tryst

Q14:
Select the synonym of
deployment

A) bane B) banishment
C) stationing D) strategize

Answer14: C) stationing

Q15:
Select the synonym of
defuse

A) irritate B) alleviate
C) agitate D) incite

Answer15: B) alleviate

Practice our complete set

Thank you for your feedback!